Ibland vet jag inte hur jag lyckas. Sluta jobbet, gå på bolaget, handla mat, komma hem, löpträna, slipa bänkskivorna till stekhällen, olja in samma bänkskivor, lägga tillbaka plåten under utekaminen, och sedan göra rent grillen på in- och utsida
Blev så grymt sugen på att grilla, vilket jag i och för sig alltid blir i februari. Bland det godaste som finns att grilla är entrecote med ben, eller en tomahawk som de kallar den i USA
Matjesilltårta är en tårta med botten av kavring och en fyllning med bla matjesill, rödlök och dill. Du kan lätt förbereda den dagen innan och passar perfekt till midsommarlunchen
Goooood förmiddag måndag. Tidigt i säng i går och klockan ringde 6. 45 i dag. Så skönt att få komma i gång och beta av jobb i lugn och ro innan husets yngre tjejer vaknar
Hej fredag. Här hemma fredagsmyser vi till Idol. Så fint och känslosamt med kärlekstema. Vill tipsa om den här sjukt goda förrätten med gratinerad chevré
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Någonting att äta,. och någonting att dricka,. någonting att älska å hålla kär – det är allt jag begär…. …sjunger Karl Wehle i denna inspelning från 1932
Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare