Tillsätt potatis, purjolök och rödlök samt finskuren matjessill, finhackad dill och blanda allt. gubbröra, ett recept jag fått av min syster Agneta och som jag tycker är helt oslagbar
Smaka av med ev. Tillsätt creme fraiche och senap. med is under. Fördela creme fraiche-röran på sillen. Häll ca 2 msk av lagen från sillen med äggblandningen. 1/2 dl creme fraiche
Smaka av såsen - röran - i skålen med lite av lagen från matjessillen. Skär matjessillen i bitar. Pressa i citronsaft samt tillsätt socker, crèmefraiche och matyoghurt
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crèmefraiche, salt och peppar
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Rör ihop ingredienserna och smaka ev av med svartpeppar. Hacka matjessillen. 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.