Skala räkorna (eller häll av vattnet). Ta av från plattan och rör ner bladspenat och räkor. 800 g räkor med skal (eller 1 liten burk räkor i lake). 800 g räkor med skal. 1 liten burk räkor i lake
Det enda som kan ta lite tid är att skala räkorna. ½ påse skalade räkor (frysta som tinats). Tillsätt räkor och grädde och koka inte utan bara värm upp
Lägg ner räkorna och låt dem bara bli genomvarma. Ingredienser för 4 personer300 g skalade räkor eller 600 g oskalade3 msk olja1 msk curry1 tsk paprikapulver½ krm cayennepeppar2 paprikor, tärnade100 g champinjoner, skivade1 burk krossade tomater3 dl matlagningsgrädde1 dl creme fraiche1-2 vitlöksklyftor, pressade3 msk sweet chili sås1 tsk salt1 krm vitpepparGör så härHetta upp oljan i en panna. 300 g skalade räkor eller
När smaken sitter, dra grytan åt sidan och tillsätt räkorna. 300 g räkor. Skär gurka, purjolök och paprika i strimlor, fräs de tillsammans med smör i en gryta