KÖTT

KÖTT

  • 54 Recept
Raggmunkar
Spagetti Carbonara

Spagetti Carbonara

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av. Skär baconet i små bitar. Skala och hacka lök och vitlök
Skånsk kalops

Skånsk kalops

Ingredienser1 kg högrev eller fransyska4 msk smör2 gula lökar10 kryddpepparkorn5 lagerblad5 morötterca 6 dl vattensalt & vitpepparnågra droppar soya5 msk vetemjöl + ca 1 ½ dl vatten
Stekta kotletter med potatis och champinjonsås

Stekta kotletter med potatis och champinjonsås

Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar
Helstekt oxfilé

Helstekt oxfilé

Ingredienser Portioner. 8 1 1/2 kg oxfilé 2 tsk salt 3 krm peppar 1 msk olja 2 msk smör Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Kalops på skånskt vis

Kalops på skånskt vis

Ingredienser. 1 kg grytbitar av högrev. 2 msk smör. 3 st stora gula lökar. 4 st stora morötter, skurna i 2cm bitar
Sjömansbiff (i lergryta)

Sjömansbiff (i lergryta)

Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. Skär köttet i mindre bitar. Bryn dem ev i matfettet i en stekpanna. Skala lök och potatis