Nougatkladdkaka Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 2 st ägg 2 dl socker 2 dl mjöl 4 msk kakao 1 tsk salt 50 gram smör , ( eller margarin) 150 gram dubbelnougat , ( 3 st) Köp receptet www.tasteline.com
Saftig limpa Ingredienser för två limpor50 gram jäst/ 1 påse torrjäst1 dl vatten4 dl mjölk50 gram smör1 dl ljus sirap2 tsk salt8 dl rågsikt8 dl vetemjöl Matskafferiet
Kladdig mjölkchokladkaka med kaffe Smält smöret i en stor kastrull. Hacka chokladen och tillsätt till smöret. Ta kastrullen från värmen och rör tills chokladen smält Hemmets Journal
Hembakad klassisk kavring Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 6 dl filmjölk 4 dl sirap , mörk 2,5 tsk bikarbonat 4 dl vetemjöl , special 8 dl rågsikt 1 tsk salt Köp receptet www.tasteline.com
Upp och ned kaka med plommon 11,5 tsk bakpulver. 200 gr smör eller margarin. 13 st ägg. 12,5 dl strösocker. 14 dl vetemjöl. 10,5 tsk äkta vaniljpulver www.baka.se
Äppelmazariner med rommarinerade äpplen 125 g kallt smör. 11 dl florsocker. 12,5 dl vetemjöl. 11 st äggula. 11 msk kallt vatten. 13 st äpplen. 11 dl strösocker www.foodfolder.se
Somrig sockerkaka med jordgubbar | Köket.se 1Sockerkakssmet4 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 1 msk bakpulver 3,5 dl strösocker 2,5 dl mjölk 1 dl olja 3 ägg 1 citron, zezten smör, till formen strösocker, till formen www.koket.se
Kladdkaka med lakrits Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter. Smält smöret. Bryt chokladen i bitar Hemmets Journal
Sockriga snäckor med vaniljkräm 1Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i två bitar. 1Skär degen i remsor, snurra ihop till en bulle och lägg på plåt med bakplåtspapperwww.hemtrevligt.se
Sega pepparkakor med torkade tranbär och valnötter Hur som helst… Julen närmar sig och man kan aldrig vara för tidig med att julbaka. Blanda mjöl, bakpulver, salt och pepparkakskrydda och sila ner i äggsmeten Bagerskan