Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen. Lägg filén i en ugnssäker form och ställ den sen i ungnen i 15 minuter
Till jul har vi oftast älgköttbullar, utan dom är det liksom inget riktigt julbord (enligt mig då). Älgköttbullar är såå mycket godare än andra bullar, och idag testade jag mig fram och kom fram till att det här kommer köras till jul
Mina ben är helt upprivna. Vilken sommar. Helt fantastiskt härligt vädermässigt. Nu känner man att man är nöjd, allt som blir efter detta är bara bonus
30 min (det räcker för att få det krispigt om du gräddat det ordentligt innan)Det här är en av mina största favoriter, det är riktigt gott och inte mycket kolhydrater alls
Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
En krämig Jansson måste finnas på julbordet. Passar också på påskbordet eller till nattamat. För att fördjupa smakerna använder jag lite orökt kaviar som smaksättare
Du behöver. 300 g stekt kycklingkött i strimlor300g strimlad kassler2 väl mogna tomater i tärningar2 tsk torkad oreganosalt och peppar2 dl creme fraiche1 dl matyoghurt1 1/2 dl riven ostSå här gör Du