Hallå där. Det var ett tag sedan jag la upp nått på bloggen. Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig
Det finns mat som låter god bara man pratar om den. Tänk typ sirapsglaserade revben. Stannar man upp och tänker lite på sirapsglaserade revben så börjar det ju vattnas i munnen
Goooood förmiddag måndag. Tidigt i säng i går och klockan ringde 6. 45 i dag. Så skönt att få komma i gång och beta av jobb i lugn och ro innan husets yngre tjejer vaknar
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Sätt in vitlöksklyftorna med skalet kvar i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter, tills de blir mjuka. Skala vitlöksklyftorna och lägg dem i en skål eller kanna, tillsätt ricotta, basilika och citronskal
27 May. 14. 43. Twitter. Facebook. Slottsstek med gräddsås och ättiksgurka. 0kommentarer. Jag gjorde slottsstek för ett tag sen och jag kommer definitivt att göra det igen
1. Sätt ugnen på 130°. Putsa köttet fritt från hinnor och senor. Bind gärna upp steken så att formen blir trevligare vid tranchering och att stekningen blir jämnare