4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sätt ugnen på 200 grader. Dela och skölj purjolöken och strimla den. Rensa och skiva svampen. Värm en stekpanna och fräs svamp och purjolök i smör eller olivolja i några minuter under omrörning och lägg i en ugnssäker form
Sila fiskspadet i en kastrull och tillsätt vatten, vin, hummerfond, grädde och majsstärkelse. Lägg upp fiskruladerna på ett serveringsfat och skeda över lite sås
Den här var både enkel och god. Kändes lite lyxigare än att bara steka laxen rakt upp och ner. Åt den med en smarrig romsås med crab sticks i och avocado på sidan
Skär fiskfiléerna och den kallrökta laxen i mindre bitar. Fiskgryta med kallrökt lax. Skala och skiva lök, vitlök, potatis och persiljerot i mindre bitar
Fisk & skaldjur. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan