Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Knaperstekt bacon med lite färg. Servera gärna med kokt ris, grönsaker och salta jordnötter. 150 g bacon Stek baconet på medelvärme så att det blir knaperstekt. Stek 1-2 minuter per sida på medelvärme eller lite högre så att de får lite färg, de behöver inte bli genomstekta
Enkelt och ljuvligt. Lax och västerbottensost i fin kombo. 8 portioner 8 portionsbitar lax 200 gram riven västerbottenost 5 dl grädde 1 dl chilisås salt och peppar Lägg laxen i en form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.