Ingredienser Portioner: 4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Toppa med räkor och servera medris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispaihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Servera med pressad potatis. Succéfisk. dill. Dela fiskenibitar och lägg dom i en smord form. Blanda crème fraiche, grädde, hummerfond och vitlöksklyfta
Lägg rotsellerini en kastrull tillsammansmed mjölken och grädden. Börja med purén. Skär bort skalet från rotsellerin och tärna den icentimeterstorabitar
Lägg fiskeniugnsfastform. Hur gör ni, har ni matlådor med er om dagarna. Förra veckans fiskgratäng. Har du inte börjat med matlåda än så kanske du i alla fall funderar på att göra det
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.