Grädda brödet i mitten av ugnen i ca. Låt brödet svalna på galler under bakduk. 1st bröd (stort). Brödet skall ha fin färg och uppnå en innertemperatur på minst 96´c när det är klart. -lakotos 1st bröd
Grädda brödet i mitten av ugnen i ca. Låt brödet svalna på galler under bakduk. 1st bröd (stort). Brödet skall ha fin färg och uppnå en innertemperatur på minst 96´c när det är klart. -lakotos 1st bröd
Klicka smeten i smord brödform 1,5 liter. Blanda alla torra ingredienser. Rör i sirap och yoghurt. Det ska bli en kletig smet så sätt eventuellt i 1 extra msk yoghurt
Pensla brödet med lätt uppvispat ägg och strö över vallmofrön. Låt brödet kallna i formen en stund, stjälp sedan upp och låt svalna på galler under en bakduk
Jag sitter på tåget på väg till Sthm. Jag skall upp och jobba två dagar och har det stora, stora lyxbekymret (och här är det ok om småbarnsföräldrar svär åt mig) att jag skall åka iväg och bo på hotell när jag inte hade kramat färdigt på barnen