Goda vegetariska risbollar som är väldigt enkla att göra och som alltid blir väldigt uppskattade. Bollarna passar även utmärkt att ha som tillbehör till en fisk eller kycklingrätt
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Detta recept har en italiensk touch men jag gjorde faktiskt denna rätt för första gången på Ölstugan 1892 Tullen som serverar svensk husmanskost, det är inte riktigt svensk husmanskost men nästan alla råvaror finns att hämta i vårt land
När jag lagar potatisgratäng, vill jag ha den väldigt krämig. För att få den extra krämig så gör jag den på ett lite annorlunda vis än vad de flesta säkert är vana vid
Ja det regnar här i Göteborg. Och det blåser. Ungefär detta väder kommer vi ha i 3 månader framöver. Imorgon ska jag inhandla ett par stövlar, och årets första julklapp faktiskt
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling och grönsaker. Skölj potatisen och skär i skivor. Skölj och skär paprika i bitar och skala och klyfta rödlök och skala vitlöksklyftorna
Jag sitter och tittar på norska moppar. Det vill säga sex-åringar som har judoträning. Mitt i mopparna fångar en konversation bland andra mammor min uppmärksamhet