Paj

Paj

  • 52 Recept
Skinka-Broccoli
Sparrispaj med Västerbottensost

Sparrispaj med Västerbottensost

Lägg sparrisen i pajskalet och strö över osten. Vispa ihop crème fraiche, grädde, ägg, salt och peppar, och häll i pajskalet
Knäckig päronpaj med mjölkchoklad

Knäckig päronpaj med mjölkchoklad

Här på bloggen blir det sötsaker på veckans första dag, en härlig paj. Den här pajen har jag fyllt med mjuka päron och mjölkchoklad men du kan välja själv vilka frukter eller bär du vill
Skaldjurspaj

Skaldjurspaj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 5 st ägg , hårdkokta 200 gram räkor , skalade 2 dl crème fraiche 1,5 msk hummerfond , Touch of Taste 3 msk dill , finhackad 1 odefinierad ost , riven Pajdeg 150 gram margarin 1,5 dl ost , riven 2,5 dl vetemjöl Köp receptet
Lök- och baconpaj

Lök- och baconpaj

Lägg i pajskalet. Lägg i pajskalet. 1Tryck ut degen i en pajform, 24 centimeter i diameter. 2 dl vetemjöl

Äppelpaj Med Tosca

Äppelpaj Med Tosca

Vad du behöver100 g Smör1 dl strösocker2 st Ägg1 dl Vetemjöl1 krm vanilljessaens eller 2 tsk vaniljsocker2 st Äpplen1 tsk kanelToscaglasyr50 g Smör0
Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Sagolik lökpaj med ädelost

Sagolik lökpaj med ädelost

Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Lägg lök i pajskalet och häll på äggstanning. Servera pajen ljummen eller varm
Päronpaj med kolagrädde

Päronpaj med kolagrädde

Vi träffades till eftermiddagsfika och jag hade bakat en Päronpaj med Kolagrädde. Pajen var söt, mäktig och god
Päronpaj med toscatäcke

Päronpaj med toscatäcke

Bred ut päronmarmeladen i botten på pajformen. Låt pajen svalna och servera med vispad grädde. Platta ut degen i en pajform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Grädda pajen på nedersta falsen, ca 20 minuter
Äppelpaj med kardemumma

Äppelpaj med kardemumma

Smula resten av pajdegen blandad med mandelspån ovanpå äpplena. Grädda pajen i mitten av ugnen, 35–40 minuter
Kycklingpaj med gorgonzola

Kycklingpaj med gorgonzola

Servera pajen med en sallad. Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, ca 22 cm i diameter. Nagga pajdegen och grädda pajskalet ca 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter tills pajen får fin färg och äggstanningen blivit fast i konsistensen
Klassisk äppelpaj

Klassisk äppelpaj

Eftersom vi hade äppeltema igår, så bakade jag naturligtvis äppelpaj (det var väl egentligen det som hela äppeltemat byggde på hehe)
Kantarell och Bacon Paj

Kantarell och Bacon Paj

Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. 225 g fryst köpt smördegsplatta
Laxpaj med dill

Laxpaj med dill

Salta lite på laxbitarna och fördela lax och purjolök i pajskalet. Tillsätt kallt vatten och arbeta ihop till en deg som trycks ut tunt i en papprad pajform med löstagbar botten (25 cm i diameter). Häll blandningen i pajformen och grädda i mitten av ugnen cirka 20 minuter tills äggblandningen stannat