Japp. Jag är hemma igen från värmen, stränderna och Khao lak. Och japp, skolan är igång med en käftsmäll och livet ser återigen ut som det gjorde precis innan vi gick på jullov
Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
och vips så är vi inne i mitten av juni. En alldeles strålande, het och solig försommar som fullkomligt överraskade oss alla och fick de flesta att vägra hålla sig inomhus in i det längsta om dagarna, allra minst framför datorerna för att uppdatera bloggar, facebook och andra mediala kanaler
Världenslängstareceptrubrikcheck Ingredienslistan är också lång, men låt dig inte avskräckas. Det är mest en massa torkade kryddor och många har du säkert redan hemma
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
3 zukkinis delas och greps ur läggs i form ringla över olivolja och Salta. Stek zukkini skrapet med 2 dl kokt ris, 1 burk tonfisk, hackad tomat /färsk persilja, salt och peppar