Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Putsa kycklingfiléernaoch dela dem i mindre bitar. Lägg i kycklingen. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med lite vatten om såsen är för tjock
Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden. Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sagt och gjort så gjorde jag det förra veckan, wow säger jag bara. Då gjorde jag det med kotletter, men kände att detta måste jag testa medkyckling istället
Kycklingoch vispgrädde kan inte bli fel. Börja med att skala och klyfta äpplen. Det gäller egentligen bara att ha koll på det i ugnen och välja rätt tillbehör
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Kycklingrulladermed mango chutney och currycouscous. Här kan du använda bara mango chutney eller andra smaker som känns rätt tillsammans - och så lite kyckling på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.