De här småkakorna är väldigt enkla att göra och är supergoda. Smakar mandelmassa (förstås) och apelsin, som passar väldigt bra ihop med den mörka chokladen jag ringlat över
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Hej. Idag har jag verkligen inte haft en bra dag. Sover jättedåligt nu på nätterna p. g. a all stress och oro, haft huvudvärk och magkatarr större delen av dagen
Ingredienser, 2 bröd. 50 g jäst. 9 dl vatten. 4 dl grahamsmjöl. ca 15 dl vetemjöl. 6 g havssalt. mjölk till pensling (växtmjölkalternativ med hänsyn till allergiker, djur och miljö
Spara mjöl till utbakningen. Vem kan få nog av nybakat bröd. Det slår ju nästan allt. När det går fort och det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd
. Nu är jag less på julmaten och julsmakerna. Det blir ju ganska mastigt med all kola, choklad, nötter och skumtomtar även om det är hur gott som helst mitt i julandet
Det här receptet kommer ursprungligen från baka. se, men jag har ändrat lite i det. Resultatet är i alla fall härligt sega muffins med en fin syrlig smak av röda vinbär, som bryter av fint mot det söta