se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Servera vinbärsmarängpajen som den är eller med en kula vaniljglass. skär smör i kuber och blanda ihop med vetemjöl, äggula och socker hastigt i en bunke till en pajdeg
Servera med plommontomater och några basilikablad. Koka potatisen medan du gör biffarna. Ett paket kantareller från Hälsingeskogarna och ett par deciliter vitavinbär från en radhusträdgård i Uppsala
Du kan även göra den med röda vinbär eller blåbär. Kokos och svarta vinbär är gott ihop. 75 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 2 dl svarta vinbär 1 dl kokosflakes. 2 dl svarta vinbär
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Vispa äggvitan till skum. Låt kallna och blanda citronkrämen med vispad grädde. Klicka ut marängsmeten till fyra bottnar på en plåt med bakplåts-papper
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- och parmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Lägg äggvita, florsocker och citronsaft i en rostfri bunke och sätt den över ett vattenbad. Jag älskar det som tillbehör till en god glass eller som en pavlova med grädde och bär
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.