Det blev exprimentellt i köket idag då jag lät en risotto koka ur vätskan för att kunna klibba ihop och läggas i noriark och på så sätt bli något av en italiensk maki
God eftermiddag. Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra, men tyvärr fick jag nyss ett besked som inte var helt oväntat men ändå hemskt att få
Chili con carne en meatless monday blir Chili con quorn och får jag säga det själv så är det fantastisk smidigt att ha linser i skafferiet om man får ett plötsligt sug efter en chiligryta och inte har blötlagt bönor i förväg
Här kommer en risotto som passar utmärkt att kura ner sig i höstmörkret med. ) En krämig risotto gjord på svart thairis med härlig smak av pumpa, kokos och chili
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 kg kålrötter 6 st Potatisar (medelstora) 3 st Morötter 1 l vatten 3 msk konc grönsaksfond salt Malen vitpeppar 1 msk smör