1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Skär squash och lök i tunna skivor och fräs det mjukt utan att det får färg i en stekpanna med olja. Vispa samman ägg, parmesanost, persilja, mjölk, salt och peppar och blanda i de stekta grönsakerna
Ostkräm. Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Hej på er. Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Jag är barnsligt förtjust i köttfärsbiffar. Går ju variera så enormt mycket i massor med olika smaker. Här gör jag en variant som jag gjort både på nötfärs och lammfärs
En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja
1. Börja sätta på ugnen på 200 grader. Bryn färsen och krydda den med kebabkrydda, salt, svartpeppar, lökpulver, rör ned sweet chilisåsen och tillsätt ungefär 1 dl vatten
Jag är så pepp inför julen, mer än jag varit på länge faktiskt. Kan ju hjälpa till att jag lyssnar på julmusik nästan varje dag och har redan pimpat hemmet i rött och vitt och massa juliga växter
En av mina favoriter på hösten är denna skördelåda som jag döpt den till. Passar utmärkt på hösten då man kanske har en heldag på gården med röjning och sysslor och behöver något värmande och rejält när man kommer in