Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
4 kycklingfiléer frysta. 14 kycklingfiléer frysta Grillgrydda 1 liten burk Crème fraîche Hjortronsylt AromatLägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten
4 3 morötter 2 palsternackor 600 g fast potatis 2 msk olja 1 tsk rosmarin 2 vitlöksklyftor salt och peppar 4 kycklingfiléer 1 äpple 2 dl matyoghurt 1/2 tsk rosmarin 1/2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 1 liten squash 1 rödlök 1 gul paprika 6 - 7 torkade aprikoser (eller russin) 350 g strimlad kyckling (färdigpaketerad eller strimlad bröst-/lårfilé) 1 tsk olja till stekning 1 burk svarta bönor (à ca 400 g) 500 g krossade tomater 1 tsk malen spiskummin 1 tsk malen koriander flingsalt nymalen svartpeppar Till servering fullkornsbulgur, quinoa, ris eller potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
8 2 kg kycklingben 1/2 dl honung 1/2 dl mango chutney 3 tsk curry 2 msk kinesisk soja 1 msk flingsalt 4 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 4 port pasta (gärna tricolore) 150 g haricots verts ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk olivolja salt och peppar 1 vitlöksklyfta 2 dl lätt crème fraiche franska örter 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) Lägg till i inköpslistan
Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader