På något vis måste jag i tankarna ha gått omkring och omedvetet fantiserat om denna feta, fina fisk, för plötsligt hade jag helt klart för mig vad jag ville laga
Koka upp vatten med fiskbuljong. Vispa ihop såsen och häll över fisken i formen. 12 tärningar fiskbuljong. Laga fisken i mitten av ugnen i ca 25 minuter
400 g pollak eller likvärdig fisk. 1400 g pollak eller likvärdig fisk 1 ägg 1/2 dl veteströ 1 tsk salt PepparRiv den halvfrusna fisken i en matberedare
11 st burk fiskbullar i hummersås. 11 st purjolök smör till stekning 1 st burk fiskbullar i hummersås 100 g västerbottensost riven Majssnacks 2 st majskolvar färdigkokta 2 msk rapsolja 1 msk saft av citron salt och pepparSätt ugnen på 225 grader. 1Fördela fiskbullarna med sås på purjon och strö över ost