Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Jag ville självklart baka den perfekta sockerkakan och efter några mindre lyckade försök experimenterade jag fram det här receptet som jag är riktigt nöjd med
Rena självklarheter för vissa av er, kanske, men jag berättar ändå. Dulche de leche , förresten - min väninna A berättade i en kommentar till det förra inlägget, att i Chile kallas detta för manjar
Koka upp och låt sjuda i ca 15 minuter. Onsdag, lillördag och sjukstuga. Här går allt på halvfart idag. Lilla tjejen har feber och tittar mest på tv och vilar
Röran smakar mycket gott till pannbiffar, köttbullar och även till kallskuret, både kött och fisk, kanske blir det en ny favorit på julbordet hemma hos dig i år
Kanske lever man på csn, kanske har man en låg lön och/eller många munnar att mätta. Det är inga kors i taket, men heller inga hemligheter att tala om så jag tänkte att jag kunde ge er minabästa tips för dig med liten matbudget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.