Gratinerade fiskbullar med majssnacks
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st purjolök
  • 1 smör
  • 11 st burk fiskbullar i hummersås
  • 1100 g västerbottensost
  • 12 st majskolvar
  • 12 msk rapsolja
  • 11 msk saft
  • 1 salt och peppar
  • 11 st purjolök smör till stekning 1 st burk fiskbullar i hummersås 100 g västerbottensost riven Majssnacks 2 st majskolvar färdigkokta 2 msk rapsolja 1 msk saft av citron salt och pepparSätt ugnen på 225 grader. Ansa och skiva purjon mycket tunt. Fräs den mjuk i smör och bred ut i botten av en ugnssäker form, eller i fyra portionsformar.
  • 1 Fördela fiskbullarna med sås på purjon och strö över ost. Gratinera i mitten av ugnen i 10–15 minuter tills de har fått fin färg.
  • 1 Skiva under tiden majsen tunt med en vass och kraftig kniv. Vänd runt med olja, citron, salt och peppar. Garnera eventuellt med lite tunnskuren purjoblast.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.