Detta kommer att bli en favorit. 4 port. 500 g kycklingfärs, 2,5 dl matlagningsgrädde, ½ dl ströbröd, 1 tsk salt, 2 dl salta jordnötter, ½ färsk röd chili, ½ msk curry, 2 msk smör o rapsolja, 1 burk kokosmjölk, ½ dl mango chutney, 2 dl frysta sojabönor, ½ dl hackad färsk koriander, jasminris till 4 pers
Att baka i långpanna är väldigt smidigt. Det blir mycket och det blir ofta saftigt. De här hallonrutorna hittade jag hos Hembakat och de var verkligen hur goda som helst
Små julpresenter till världens bästa uppfödare har det också blivit det här året. Vårt allra första år som hundägare och Baileys allra första jul är det ju och den här hösten har varit innehållsrik av sådant som jag aldrig gjort tidigare
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Denna paj slängde jag ihop då 2 vänner till mig & min man skulle komma över på en liten lunchfika. Min man är inte speciellt förtjust i paj & ingen favoriträtt för en av vännerna heller fick jag veta när de väl var hemma
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Jag har, genom Sveriges Mästerkock, lärt mig att YouTube är det som gäller. Flera av de yngre kockarna berättade att de lärt sig laga mat genom att titta på klipp där