Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken, ägg och salt. Skala och hacka lök och vitlök och låt steka med ett par minuter
Målet är lite att Leo ska komma tillbaka hem och ställa frågan varför de så sällan äter hummer. Ungefär sist han var här fick han ingen middag, kvällen slutade med att Eyvind, vår son, föll ihop okontaktbar och utmattad på soffan
Tillsätt hummerfond, limeskal, rensat krabbkött, gräslök och dill. Smaka av med salt och peppar. Krama ur dem och smält dem i en kaffekopp i mikron, ca 15 sekunder på 750 W. Lägg ca 1 msk krabbmousse på varje crostini och dekorera med skivad salladslök
Ta ut rundlar från pajdegen och tryck ned i alluminium formar. 200 g köttfärs ½ påse tacokrydda 200 g pajdeg 1 dl tacosås 50 g riven ost 3 msk turkisk yoghurt 1 msk rosmarin, hackad salt & peppar Stek köttfärsen och blanda ned tacokryddan. 1 dl tacosås