Het skaldjurshäll med vitlöksaioli
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 scampispett
  • Bulgursallad – recept 4 personer 2 dl bulgur
  • 4 dl vatten
  • 3-4 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 2 rödlökar (små)
  • 1 kruka koriander
  • 1/2 lime (saften)
  • 10 körsbärstomater i klyftor
  • manchésallad efter tycke
  • olivolja, salt och peppar
  • Vitlöksaioli – recept 4 personer 3 små vitlöksklyftor (mortlade med lite salt)
  • 230 g rapsolja
  • 1 ägg 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • 4 drag nymalen svartpeppar
  • 1/2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.