Foto. Nicklas Thegerström. Glutenfria macarons är både vackra och goda att servera till kaffet. Jag älskar den här varianten, med limefyllning, som Nicklas och jag mumsade loss på när vi fotade boken Söta saker
Här kommer receptet på tårtan jag gjorde till Inga-Lisas 1-års kalas. Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Jag tänkte att jag skulle dra till med en gammal goding, nämligen mina kanelbullar. Tjingeling,. Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmar till framför mig skulle jag gissa på
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Den godaste, krämiga pastasalladen som passar perfekt att servera till vardags som till fest. Du kan förbereda den flera timmar innan servering, den blir bara godare om den får stå och gotta sig i kylen