Spaghetti al nero med pecorinostekt kyckling och friterad kapris
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  • 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 1/2 röd chili
  • 2 tomater 1 msk kapris
  • Olivolja
  • 1 burk krossade tomater (210 gr)
  • 1 tsk flytande honung
  • 30 gr finriven pecorino
  • 1 msk ströbröd
  • 1/4 ask persilja , fryst
  • 300 gr kycklingfilé
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 burk kapris (minus 1 msk)
  • Olivolja
  • 180 gr spaghetti al nero
  • 1/4 ask persilja, fryst
  • 30 gr finriven pecorino

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.