Smaka av medsalt. Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Ett år så hamnade vi på en kinarestaurang när vi kände att det skulle smaka bra med lite variation från alla de (väldigt goda) grytor vi hade satt i oss
Här är ett supergott kycklingrecept, ugnsstekt kycklingmed rosmarin, oliver ochkapris, som egentligen är ett GI-recept så om man bara tar bönsallad till så är man hemma på den fronten
Servera kycklingenmedfriterade vaxbönor och en fräsch sallad. salt. Kycklingmed hemmagjord pesto ochfriterade vaxbönor är ett enkelt recept som jag lagade lite på måfå för ett tag sedan
Smaka av medsalt. skalade. Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Brösten blev en smarrig kycklingwokmed kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, saltochanchochili som jag sedan grillade i ugnen
Smaka av såsen medsaltoch vitpeppar. salt vitpeppar. Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Ta i kycklingköttetoch låt det precis bli varmt och vänd ner spenaten precis innan servering
D. e. t. a. k. y. c. l. i. n. g. r. p. å. v. f. o. ö. h. b. s. B. d. m. ä. K. 4. 1. ,. 8. 2. 6. 3. /. O. j. S. u. C. L. é. H. I. T. G. R. 0. 5. w. z. (. ). P. F. t D. d l
De svarta bönorna blandade jag bara med örtkryddor provencale från frysdisken och pressad vitlök. Om man kombinerar baljväxtermed några cerealier, tillexempel pasta eller ris så blir faktiskt proteinvärdet minst lika bra som det är i kött
Lägg därefter kycklingbitarna i grytan och låt dem brynas med rotsakerna tills det fått en vacker gyllen brun färg- Tillsätt det halverade tomaterna, det spritade ärterna och häll över vatten och vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.