Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Blanda grädden med senap och fiskfond och häll den över laxen. 1 msk fiskfond. 1 msk fiskfond. Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten
4 torskrygg filéer 1 paket bacon1 paket fetaost3 msk pestoSaltSvartpeppar Körsbärstomater på kvist 1 kg potatis1 dl mjölk1 äggSaltPepparLägg fisken i en ugnsform, stryk pesto på varje bit, smula sönder fetaosten och lägg på fisken, salta och peppra. Spritsa moset runt fisken och ställ in i 200 grader i ca 20-25 minuter till potatistopparna fått lite färg
Som barn avskydde jag fisk. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. 600 g fryst fisk
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl