Godaste Efterrätter

Godaste Efterrätter

Frozen cheesecake

Frozen cheesecake

15 digestivekex. 175 g Arla® Svenskt Smör. 13 ägg. 11½ dl strösocker. 11 krm vaniljpulver. 1400 g Arla® färskost naturell
Sommarpavlova

Sommarpavlova

Marängbotten150 strösocker (ekologiskt) [1,65 dl] 65 g äggvita (ekologiska) [0,65 dl]. 1Jordgubbssås100 g jordgubbar (ekologiska) 50 g strösocker (ekologiskt) [0,55 dl] 15 g citronsaft, färskpressad eko (ekologisk) [1 msk]
Stekt havregrynsgröt

Stekt havregrynsgröt

4 dl havregryn. 19 dl vatten. 10,5 tsk salt. 11 dl ströbröd (valfritt). 12 msk smör att steka iMät upp havregryn, vatten och salt i en kastrull
Mandelkaka med vispad grädde

Mandelkaka med vispad grädde

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Smet 100 gram 3,5 dl mandelmjöl 1,5 dl strösocker 3 tsk kardemumma , mald 1 nypa(or) flingsalt 3 st ägg Topping 3 dl vispgrädde 1 msk sötmandel , hackad 1 msk florsocker Köp receptet