De är naturligt glutenfria, mjölkfriaoch kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem. Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Mjuka kakor den. » Hemsida/Bloggadress. Jag gjorde inga justeringar utan körde receptet rakt av, vilket ledde till en god kaka till eftermiddagsfikat med tydlig saffranssmak
Mät upp mjölmix, strösockeroch smör i en matberedare med kniv (eller i en bunke och blanda för hand) och kör tills det bildas smulor, häll sedan i vattnet och kör tills en deg bildats – kör inte för länge då blir degen kladdig
Det är faktiskt ingen skillnad utan bara två olika namn på samma växt. Jag utgick från mitt andra recept på squashkaka men tog bort bakepro och ökade istället mängden kokosnötsmjöl
Tillsätt sedan dadlarna och mixa igen tills dadlarna är i små små bitar. Tillsätt därefter övriga ingredienser och börja mixa först långsamt för att efterhand öka hastigheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.