Donna

Donna

Zeinas kycklingsouvlaki

Zeinas kycklingsouvlaki

1. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och ställ åt sidan. 2. Skär kycklingen i bitar. Häll över marinaden och blanda allting ordentligt
Hamburgare

Hamburgare

Rör ihop ingredienserna till gurkröran. Blanda köttfärsen med salt och peppar. Forma färsen till 4 tunna hamburgare

Hamburgerdressing med gräddfil

Rör ihop alla ingredienser. 3 dl Arla® gräddfil. 2 msk chilisås av ketchuptyp. 2 msk majonnäs. 1 msk sötstark senap
Krispig kyckling med krämiga grönsaker

Krispig kyckling med krämiga grönsaker

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 300 gram kycklingfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk paprikakrydda 2 tsk olivolja Krämiga grönsaker 250 gram färsk sparris 0,5 st grön paprika 60 gram salladslök(ar) 1 klyfta(or) vitlök 125 gram edamamebönor 2 tsk olivolja 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 st citron(er) 1 dl Creme fraiche lätt 30 gram färsk bladspenat 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kalkonschnitzel à la Roma

Kalkonschnitzel à la Roma

Här har jag tagit ett romerskt recept som brukar göras på nötkött eller lammfilé, som jag oftast gör det på, och i stället använt fina kalkonschnitzlar de säljer i affärerna här i Schweiz
Dillcreme eller dillsås

Dillcreme eller dillsås

1,5 dl majonnäs. 1 dl crème fraiche. 0,5 dl hackad dill, färsk eller fryst. 1 msk citronsaft. 1 krm salt. 1/2 krm vitpeppar
Tryffelrisotto med karljohansvamp och parmesanost

Tryffelrisotto med karljohansvamp och parmesanost

Ingredienser Risotto 30 gram torkad karljohansvamp 2 st Schalottenlök(ar) 2 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk olivolja 3 dl arborioris 3 dl vitt vin , torrt, valfritt 8 dl grönsaksbuljong 50 gram smör 100 gram parmesanost , färsk, riven 40 gram tryffel , färsk sommartryffel 1 salt 1 svartpeppar Köp receptet
Rosenbröd

Rosenbröd

Ingredienser Portioner. ca 15 stycken 50 g smör 2 1/2 dl mjölk 25 g färsk jäst 1/2 tsk salt 5 - 6 dl vetemjöl (5-6 dl motsvarar 300-360 g) 1 ägg (till pensling) sesamfrön eller vallmofrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Grekisk sallad

Grekisk sallad

Skala och skiva löken. Skär gurka och tomater i bitar. Bryt osten i bitar. Plocka bladen från oreganon. Rör ihop olja och vinäger till en dressing
Semlor Petit Choux

Semlor Petit Choux

Semlor Petit Choux. Tycker ni som jag att semlor är ett av de godaste bakverk som finns. Jag har hakat på trenden med att baka en annorlunda semla, om man nu får kalla de semla