Hej läsareHärliga fredagskänsla, den gillar jag. Idag ska ni få tips på en god fredagsmat. Man kan välja om man vill ha kyckling eller kött, är säker på att vilket som helst är gott
Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. I receptet har jag med frysta wokgrönsaker men självklart kan man byta ut dessa mot färska om man föredrar det
Då var det söndag kväll igen och Timrå-besöket har åkt hem. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Ta en deciliter mindre om du har ett fylligt vin annars blir det en aning för dominant smak. När vi nu befinner oss mitt i vintern och med ett par minusgrader ute känns det rätt med en härligt gryta