Pluras kalops med kokt potatis och rödbetor Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kalops 750 gram högrev 300 gram morötter 4 st gul lök(ar) 15 st kryddpepparkorn 0,5 tsk salt 1 st vitpeppar , från kvarn el www.tasteline.com
Porterstek med gräddstekta och pressade rotfrukter Stek. 1. Hacka lök och krossa vitlök. Slå på porter, madeira, köttbuljong och övriga ingredienser utom mjöl och vatten i en ugnsfast gryta med lock och koka upp Svt
Indisk gryta med kyckling Kryddig och mustig indisk curry med kyckling. Denna rätt är full med smaker och kryddor. Passar att serveras med naan eller ris Zeinas Kitchen
Dansk fläskstek Ingredienser1 kilo fläskkött med svål (Svinkam på danska)Salt och pepparca 1 liter vatten. Ingredienser Matskafferiet
Porterstek Ingredienser1 ½ kg benfri nötstek ex. fransyska1 flaska porter (33cl)2 st gula lökar2tsk torkad timjan6st enbär6st svart eller vitpepparkorn1 dl konc Matskafferiet