Fågel

Fågel

  • 19 Recept
Stekt ankbröst med björnbärssås och rårakor

Stekt ankbröst med björnbärssås och rårakor

Gör ett rutmönster i fettet på ankbrösten med en vass kniv. Salta och peppra på båda sidor. Bryn köttet med fettsidan ner i en het stekpanna med smör, i ca 4 minuter
Kycklingenchiladas till fredagsmyset

Kycklingenchiladas till fredagsmyset

Skär kycklingen i små bitar och bryn i lite matfett. Finhacka äpple och paprika. Tillsätt tomatkross, hackat äpple och paprikahacket i pannan tillsammans med tacokryddan och låt puttra ihop några minuter
Wok med kyckling, cashews, broccoli och söt sojasås

Wok med kyckling, cashews, broccoli och söt sojasås

Wok med kyckling, cashews, broccoli och söt sojasås. Take away cashew chicken, men hemmagjord. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Italiensk kycklingpasta

Italiensk kycklingpasta

400 g kycklingbröstfilé. 300 g tagliatelle. 250 g fryst bladspenat. 2 vitlöksklyftor. 50 g soltorkade tomater
KYCKLINGLÅR I DIJONSÅS

KYCKLINGLÅR I DIJONSÅS

Köttet från kycklinglåren är mycket smakrikt och gott. Här har det fått bli mört i en senapsgräddsås och serveras med rostad spetskål och skivat äpple
Ankbröst med apelsinsås

Ankbröst med apelsinsås

anka. Anka à l’orange. 4 pers. 2 ankbröst, färska eller frysta ca 700 g. salt och peppar. Sätt på ugnen, 175 grader
Kycklinglårfilé med bacon

Kycklinglårfilé med bacon

Servera kycklingen med ugnsrostade halvor av färskpotatis. Ingredienser till 4 portioner. 700 g kycklinglårfiléer
Kycklinglårfile med mozzarella/bacon

Kycklinglårfile med mozzarella/bacon

Väldigt god kycklinglårfilé insvept med bacon och fylld med mozzarella. Så himla god och krämig. Titta noga på en kyckling på tallriken
Kycklinglårfilé med ädelost

Kycklinglårfilé med ädelost

Kycklinglårfilé är en bra och smakrik produkt. Jag använder den hellre än bröstfiléer. 4 portioner. 700 g kycklinglårfiléer