Dags att berätta om helgens bravader och dela med mig utav lite härlig receptinspiration. Vi börjar med det roligaste, det vill säga mitt supermegagoda kyckling-recept
Pensla med soja blandad med dijonsenap. Medan kycklingen står i ugnen tillagar du de franska ärterna. Tillsätt ärterna och smaksätt med salt och peppar
Fräs den i smöret tillsammans med curryn under omrörning tills löken mjuknat. Strö över mjölet, rör om och späd i omgångar med vatten, matlagningsgrädde och sweet chilisås
Rör ihop hacket med senap. Servera med ris och grönsallad med tomater. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg upp de urbenade kycklinglåren på en skärbräda, salta och peppra
Skeda rikligt med chimichurri över kycklingen vid servering. 12 lime delade i halvor1 Blanda limeskal och saft med lök, vitlök, chili, vinäger, olja och salt
Tillsätt ärterna och smaksätt med salt och peppar. Blanka av med ytterligare lite smör. 1Pensla med soja blandad med dijonsenap. 1Medan kycklingen står i ugnen tillagar du de franska ärterna
Blanda matlagningsyoghurt med sweet chilisås. Bakad färskpotatis med gräslökssmör. Skär ett kryss på toppen av varje potatis och krydda med salt och svartpeppar
Saftiga kycklinglårfiléer serveras i en mustig tomatsås med smak av citron och oliver. Servera med ett gott nybakt surdegsbröd som kan fånga upp all den goda såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.