Mumsig Kantarell paj. Jag älskar kantareller och denna paj är jätte god och krämig. Ställ sedan in i ugnen i ca 20 minuter, eller tills pajen fått en fin färg
Under en tid nu har jag sett många som delat ett inlägg om Bacon/Taco paj, som man tillagar i ugnen. Så nu efter träningen blev det äntligen dags att göra ordning Bacon/Taco pajen
Igår kväll blev det en god paj, lite rött vin och Game of Thrones på tv. Tillbaks till pajen. Inte riktigt lika gott som en vanlig pajdeg, men helt klart godkänt
Det finns flera anledningar till att jag tycker att paj är toppen, men den främsta är det här. Jag menar, gör man pajen dagen innan är det bara att värma på precis innan den ska serveras
Lägg smör, havre, vetemjöl, salt och chia i en matberedare och mixa till en pajdeg. Ett par bitar vattenmelon i salladen passar perfekt då pajen är lite stark
I ostdisken hittade jag ett recept på en nyttig fetaostpaj som såg spännande ut. En smakrik paj med skal av fullkornsmjöl och olivolja, proppfylld med medelhavsfavoriter
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Pajdeg. Häll äggsmeten över pajen. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 22 cm i diameter. När löken svalnat och pajskalet stått minst 20 minuter i kylskåp, fördela löken i pajskalet. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200°C, ca 40 minuter tills pajen fått fin färg