Fisk

Fisk

  • 23 Recept
Silltårta - Matjesilltårta

Silltårta - Matjesilltårta

1 st ca 550 g köpt skivad kavring eller  ca 550 g hembakad kavring. 4 st ägg 1 burk 200 g matjesill 4 dl crème fraiche (valfri fetthalt) 200 g färskost naturell eller gräslök (valfri fetthalt) 0,5 tsk strösocker 3 tsk vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger 3 msk senap 0,5 dl hackad dill 0,5 dl skuren gräslök 0,5-1 tsk salt 0,5-1 krm vitpeppar
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen
Fisk Florentine

Fisk Florentine

Älskar kombon fisk och bladspenat. En riktig klassiker är fisk Florentine. Dela fisken i mindre bitar, salta och peppra och lägg ovanpå spenatbädden
Fish’n chips

Fish’n chips

Tina fisken. Servera fisken med rostad potatis, remouladsås och sallad. 1. 2. Sätt ugnen på 225°C. 3. Klyfta potatisen och blanda med oljan på en plåt
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Snabb fiskgratäng med kantareller - 377 kcal

Snabb fiskgratäng med kantareller - 377 kcal

Lägg svampröran i en ugnsfast form med fiskfiléerna ovanpå. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning. Häll över buljongsåsen och gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills fisken är genomlagad. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning
Barnens favorit fisk

Barnens favorit fisk

Smörj en stekpanna lägg i fiskfileerna,salta peppra slå Keldas citronsås över Låt anrättningen puttra cirka 5min tillsätt klippt dill 400 g fiskfileer (tinade eller färska )
Barnens favoritlax

Barnens favoritlax

Lägg spenaten i botten av en ugnsfast form ca 2 cm tjockt. Krydda spenaten med muskotnöt. Salta och peppra laxfiléerna och lägg dem över spenaten
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Torsk med citronkräm

Torsk med citronkräm

Dela fisken i bitar. Tvätta citronen väl, riv skalet och pressa ur saften. Blanda med hackad spenat och philadelphiaost
Krispig fisk med kall sås och potatis

Krispig fisk med kall sås och potatis

kall sås till fisk, se recept nedan. När potatisarna börjar koka, sätt in fisken. När fisken är klar och potatisen kokt, servera