1 st ca 550 g köpt skivad kavring eller ca 550 g hembakad kavring. 4 st ägg 1 burk 200 g matjesill 4 dl crème fraiche (valfri fetthalt) 200 g färskost naturell eller gräslök (valfri fetthalt) 0,5 tsk strösocker 3 tsk vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger 3 msk senap 0,5 dl hackad dill 0,5 dl skuren gräslök 0,5-1 tsk salt 0,5-1 krm vitpeppar
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg svampröran i en ugnsfast form med fiskfiléerna ovanpå. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning. Häll över buljongsåsen och gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills fisken är genomlagad. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning
Smörj en stekpanna lägg i fiskfileerna,salta peppra slå Keldas citronsås över Låt anrättningen puttra cirka 5min tillsätt klippt dill 400 g fiskfileer (tinade eller färska )