SVAMP

SVAMP

  • 6 Recept
Champinjon & Mozzarellaburgare (vego)

Champinjon & Mozzarellaburgare (vego)

Glöm inte blanda runt lite så svampen ej bränns. Dagens vegetariska lunch kommer här (lakto-ovo). Svängde ihop dessa burgare igår och dom blev superbra, ska trixa lite med mängderna nästa gpng så kanske dom blir ännu bättre
Gräddiga smörstekta kantareller

Gräddiga smörstekta kantareller

Fräs matfettet i en stekpanna och lägg i svampen. Låt sedan svampen fräsa på svag värme utan lock tills vätskan kokat in
Panna med vitkål och champinjoner

Panna med vitkål och champinjoner

1¾ msk svampfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkiva champinjonerna och strimla vitkålen
Marinerade kantareller

Marinerade kantareller

Ingredienser Portioner. 4 3 dl kantareller 2 msk finhackad bladpersilja 2 msk finhackad schalottenlök 3 msk färskpressad citronjuice 4 msk olivolja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Marinerade champinjoner

Marinerade champinjoner

Ta upp svampen och låt svamp och lag svalna var för sig. Slå marinaden över svampen och strö på persilja