Här kommer ännu ett super duper gott recept. Perfekt drinktilltugg att ha medan grillen blir varm. Tur att jag gjorde en halv sats för R och jag åt upp hela själv eftersom våra tonåringar föredrar att hänga på byn istället för med oss
Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
Smördegsinbakad rökt lax med örtagårdssås, en aptitretare som väcker smaklökarna. Smidig att göra och kan förberedas långt innan gästerna kommer, bara att sätta in i ugnen precis innan servering
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Ingredienser Portioner. 10 bitar 1 fast päron (t ex Conference) 70 g ädelost 10 skivor lufttorkad skinka färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen