Denna efterrätt är den absolut godaste julefterrätten och något jag kan längta till under året. Ris al'a Malta, den viktigaste rätten på julbordet om du frågar mej
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 10 minuter. Skala, hacka och stek löken i 2 matskedar smör i en stekpanna tills den blir gyllenbrun
Detta behövs. 2 dl grädde 1,5dl socker1dl ljus sirap 1 dl nötcreme50 gram mjölkchoklad 1 dl hasselnötterBlanda socker grädde o sirap i en kastrull o låt det koka(sjuda) på svag värme till smeten är 120 grader Då tar du bort kastrullen från plattan o blandar i mjölkchokladen o nötcremen till en blank slät smet
Lös jästen i julmust &. 50 g jäst33 cl julmust33 cl porter250 g kesella1 dl brödsirap1-2 msk flytande vört1 msk mald ingefära2 msk mald pomeransskal1/2 tsk mald kryddnejlikaca 17-98 dl rågsiktBread flavored wiht wort & it must be home made baked with love for christmas Last sunday me % Alfons baked to big bread with a really good recipe. 33 cl julmust
En hemlagad julsenap och en fröjd till julbordet och en väldigt uppskattad gåva. En hemlagad julsenap och en fröjd till julbordet och en väldigt uppskattad gåva