Dagens vegetariska lasagne är ett strålande exempel på just det, otroligt god och smakrik helt utan kött, fantastiskt krämig tack vare ostsåsen, och mätta blev vi absolut
Nej, vår gemensamma stund i köket med dessa herrar sträcker sig så långt som att vi blandade deras recept på lasagne (som vi tidigare bloggat om här och här)
Om jag har överbliven tomatsås brukar jag laga lasagne. Du kan välja att använda endast zucchini som lasagneplattor eller så använder man både tunt skivad zucchini och lasagneplattor
Här kommer ett recept på Lasagne a'la world of shape. Servera 1 portion (1/4 lasagne) med ca. Vill du tillaga maten "utanför" FF spelar det ingen roll om du använder 1500 eller 2200kcal-lasagnen
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Strö riven ost över lasagnen och ställ sedan in den i ugnen, 225 grader i 20 minuter
Hej hej på Lasagnens Dag. Hursom, visste ni att det var lasagnens dag idag. Hursom, vissa dagar är ju dock roligare att uppmärksamma än andra, och för mig är lasagnes dag just en sådan med tanke på att just lasagne är en av mina all-time favoriträtter
Kesolasagne- Lasagne med keso i. Jag har länge tänkt att testa en vegetarisk lasagne med keso i. Men när jag hittade receptet på den här lasagnen med både köttfärs och keso i, då fick jag tummen ur
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår