Gyoza på fläskfärs med salladslök, ingefära och sesamolja (och en massa mer) Väldigt gott, inte särskilt svårt, men kanske ändå lite pilligt för den ovane. Så kan jag sammanfatta tillverkning av gyoza SMASKENS.NU
Persiljejärpar med gräddsås & pressgurka Härligt saftiga och smakrika järpar med mycket kruspersilja och en krämig gräddsås är svårslaget på middagsbordetKocksnack -
Krämig italiensk kycklinggratäng Värm ugnen till 180 grader, varmluft. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter www.koket.se
Enkel focaccia, Leilas recept 25 g färsk jäst, 1/2 pkt. 13 dl ljummet vatten. 10,5 dl olivolja www.koket.se
Vårrullar med färs- och svampfyllning Strimla purjolöken fint. Skala och finhacka vitlöken och hacka svampen. Skölj böngroddarna. Fräs allt i hälften av oljan Hemmets Journal
Filé i dragon och senapssås Detta var hur gott som helst och kommer absolut att göras om. Till detta kan du använda både fläskfilé eller fläskytterfilé, ta det du föredrar mest I Nadjas kök
Långbakad högrev Högrev är en härlig råvara, men den behöver tid för att bli riktigt mör. Ingredienser till 4 portioner Farmors mat