Börja med att vispa ihop ägg, äggvita (eller det veganska alternativet) och mjölken väl. Dessa pannkakor är fluffiga, söta och fyllda med fibrer, protein och nyttiga fetter
KlassiskaPannkakor, den svenska klassikern som nästan alla älskar. Det enda jag ändrat från det traditionella receptet är att jag lagt till lite bakpulver för att få lite fluffiga pannkakor men det är bara att ta bort om man hellre har de tunna pannkakorna
Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Idag bestämde jag mig därför för att göra veganskapannkakor. Jag tycker om att experimentera med veganska recept och lära mig nya sätt att laga mat, och på så vis också hitta smaker jag kanske tidigare gått miste om
Klassiskapannkakor brukar uppskattas av både stora och små. Pannkakorna kan både serveras som lunch, middag eller dessert, beroende på vilka tillbehör som de serveras tillsammans med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.