Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 2 dl torkade röda linser 1 gul lök 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 1/2 blomkålshuvud 250 g körsbärstomater 1 lime salt och peppar 65 g babyspenat 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese
Misomarinerad lax i ugn - Shake miso (味噌サーモン). 1 September 2015 /. 18. 01 /. Fisk. /. Permalink /. 3. Miso kan användas till allt möjligt, inte bara soppbas
Misomarinerad kycklingfilé. //Malin Misomarinerad kycklingfilé. Jag vet inte hur ni fungerar när det gäller planering inför kvällsmiddag, men jag tänker mat hela dagen
Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.