Kräftskivekokbok

Kräftskivekokbok

Ostpaj med italienska smaker.

Ostpaj med italienska smaker.

Fyllning. 4 ägg2 dl grädde1 tsk salt100 g soltorkade tomater i olja2 dl riven parmesan. Till servering. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola
Rödbets- och getostpaj

Rödbets- och getostpaj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Paj 1 st mördeg 1 st gul lök 1 msk Mat & Bak smör 500 gram Kokta rödbetor 200 gram getost 1 tsk färsk rosmarin 3 st ägg 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 tsk honung Topping 30 gram hasselnötter 0,5 tsk honung 0,25 kruka(or) färsk rosmarin Köp receptet
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

Pajskal. 2,5 dl riven västerbottenost. 3 ägg. 3 dl grädde. Salt/peppar. 200 gr ca 30-40 minuter i ugnen. Cremefraiche klick
Italiensk paj med mycket gott!

Italiensk paj med mycket gott!

En härlig lördag med sol och som vanligt några promenader, en stund på altanen blev det också. Det är en härlig tid som vi har framför oss, hoppas på mycket sol och värme
Västerbottenostpaj

Västerbottenostpaj

Ingredienser Portioner. 6 Pajskal 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten 1/2 tsk salt 1 ägg till pensling Fyllning 2 dl mjölk 2 dl vispgrädde 300 g riven Västerbottensost 4 ägg 1 tsk strösocker salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5