Till frukost idag blev det tunnbröd i stekpanna, enkelt och gott. För en massa år sedan när jag gick hos dagmamma efter skolan fick vi dessa bröd till mellanmål lite då och då
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmjöl, salt, fiberhusk och bakpulver i en skål. Tillsätt smöret i tärningar och fördela till en smulig massa med en gaffel eller i matberedare
Bröd den. Eller tills bröden fått en fin färg. Låt jäsa i cirka en 15-30 minuter , dela upp degen i cirka 15 delar och rulla ut bröden och platta till med handflatan
Det här brödet är väldigt populärt i min familj. Eftersom vi fick besök av släkt när jag var hemma i Luleå, som jag vet också älskar det här brödet, passade jag på att baka det igen
Håll de färdiga bröden varma under duk tills alla är färdiga. Grilla bröden grill eller grillpanna i ca 3 min tills du ser mörka bubblor vänd o grilla några minuter till