Smula ner jästen i en skål. Tillsätt vatten och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt yoghurt, olja, salt, ägg, honung och 2 1/2 dl mjöl och rör till en smet
Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt övriga ingredienser, spara lite mjöl till utbakningen
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
När man vill äta nybakat bröd till frukost och inte har tid att vänta på att degen ska jäsa är det här ett jättebra och snabbt recept på ett stekpannebröd
Kommentarer
Tom Persson
Hur kommer man in på ditt recept? Kommer upp nåt om integritet,men det går inte att klicka för godkännande nånstans.
Logga in eller Registrera för att kommentera.