Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Efterrätter,. Rabarberkladdkaka. Godkväll. Hoppas ni har det bra där ute i sommarsverige. Vi har varit bortresta i nästan en vecka, men är hemma nu igen, så om ni undrar var jag hållt hus den senaste veckan vet ni nu
Det är alltid roligt att prova nya saker, den här gången blev det en ny variant på rabarberpaj. Det är nämligen kladdkaka i bottnen Du hittar mitt smarriga recept nedan Nästa gång ska jag prova med vit choklad, spännande Rabarber är ju bara för gott
Receptet på den här pajen har jag fått av rehabgruppen (arbetsterapeuter och fysioterapeuter) på mitt jobb, men jag tror att det kommer från Ica från början
Vi börjar veckan med att fixa till söndagsefterrätten, inkokta päron med ingefära. Veckomatsedeln för vecka 41 är här och den börjar med förberedelser inför söndagens efterrätt, vi avslutar nämligen veckan och helgen med en klassiker från 70-talet - inkokta päron med smak av ingefära