Fredag eftermiddag och solen bjuder på skön försommarvärme. Ikväll blir det grill för hela slanten. Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad
Skala och klyfta äpplena och lägg i en pajform. Smält smör och rör ner övriga ingredienser. Bred blandningen över äpplena och grädda i 175 grader i ca 30 minuter
färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen
I dag drog vi till IKEA efter jobbet för att se om vi kunde hitta nån snygg/bra/praktisk bokhylla. Vi börjar bli trötta på att ha flyttkartonger med böcker och CD-skivor i ena hörnet i lägenheten
Ingredienser 4 kycklingfiléer ca 100 g ädelost 4 skivor brieost (kan uteslutas) 4 skivor bacon 2 dl grädde 1 dl crème fraiche 1 dl vatten 1 köttbuljongtärning Smör och olja att steka i Gör så här Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie
Jag har några värdecheckar från Fontana som legat och samlat damm ett bra tag. I helgen fick jag med mig en till affären och löste in den ett paket buffelost och ett paket eklagrad fetaost
En kycklingfilé fylld med ost, skinka och en rejäl skiva Brie - det kan inte bli fel. 4 kycklingfiléer4 skivor rökt skinka 4 eller 8 skivor god ost4 rejäla skivor Brie-ost2 dl grädde2 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 buljongtärningarSalt och
Det här var andra gången jag lagade köttsoppa (på älgkött) och den blev jätte jätte god. Hemligheten tror jag är att koka köttet en, två dagar före man skall äta det och låta köttet koka riktigt länge och även grönsakerna (då på väldigt låg temperatur)